Zo veel mogelijk mensen bereiken met het evangelie van Jezus Christus

Wij hebben als doel de Heer bij zijn komst een grote oogst van sterke en toegewijde kinderen van God te kunnen aanbieden. Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Het enige wat we kunnen meenemen naar het hiernamaals zijn andere mensen. 

Henk zijn spreekbeurten zijn radicaal en gericht op redding en bekering en geestelijke groei van de gelovige. Onze website en het televisieprogramma Without Limits zijn bedoelt om christenen te bemoedigen en niet-christenen aan te moedigen door een goede basis aan te bieden wat betreft Gods Woord.

Word partner

Elke zondag om 08.30 op Family 7

Without Limits

Henk van Zon Ministries heeft een eigen televisieprogramma op de zender Family7. Het programma heet Without Limits. Waarom Without Limits? In Matteüs 19:26 zegt Jezus: Bij de mensen is dit onmogelijk, maar bij God zijn alle dingen mogelijk! God is een God “Without Limits” en dat willen we laten zien door ons programma heen. We willen ook christenen én niet christenen bemoedigen om de juiste keuzes te maken. In het programma ziet u krachtige spreekbeurten, en opbouwende bijbelstudies. U kunt meehelpen het evangelie via ons programma te verkondigen door ook partner te worden van Henk van Zon Ministries.

Over Without Limits

Volg ons en blijf op de hoogte